Oct 31, 2011

Mari Menderma ^-^



Assalamualaikum Semua,





Nie merupakan sticky post :)




Mesti ramai dah tau pasal gambar bawah nie kan ?




Serba sikit tentang Rumah Aman

  • Rumah Aman adalah sebuah rumah anak yatim yang terletak di Shah Alam, dengan kemudahan yang lengkap untuk menjaga kanak-kanak lelaki miskin yang menjadi yatim piatu atau dari keluarga yang memerlukan. 
  • Rumah Aman ini mula beroperasi pada tahun 2005, dan pada masa ini menempatkan 30 kanak-kanak lelaki pelbagai umur.  
  • Di sana, kanak-kanak disediakan dengan pendidikan, makanan, pakaian dan tempat tinggal. 
  • Dan misi mereka adalah mudah - untuk memberi yang terbaik kepada anak-anak, seperti ibu bapa lain untuk anak-anak mereka.

Bantulah Mereka ^_^



Hmm dah alang-alang kita online jom la menderma skali nak?
Bukan susah pun ..

TLC Promise Me - For the Children of Rumah Aman

Guna Nuffnang or Churp-Churp je ..
Just log in and submit korang punya donation ... ^_^
Click je kat dua-dua link kat atas nie ...



Example donate using Churp-Churp




Last but not list ^_^
Tengok lah wajah-wajah ceria mereka ..
Mereka akan lagi gembira jika kita membantu mereka ..






Jumpa Lagi !



4 comments:

Syafiq Isme said...

wahh bagusnya adik ni nak menderma hehehe. good. patut dicontohi wehuu..

hey i ada buat entry pasal perempuan.btw btol ke perempuan mcm tu ? pretending ur self as a girl lah.hehe

http://bubblechezz.blogspot.com/2011/10/assalamualaikum.html

u.m.i.e said...

@Syafiq Isme hehhee derma setakat yang termampu jer :)

fiQ'Ra said...

insyaAllah sama2 kita mnderma dn dpt mnfaatnya ;)

u.m.i.e said...

@fiQ'Ra betul 2 :)