Oct 6, 2011

Jumpa teman2 lama :)



Assalamualaikum dan Selamat Petang Semua ! 







Korang-korang ape khabar ?
Sihat tak ?
Lately nie I kurang tanya khabar u all kan ?
Bukan tak nak tanya tapi TERLUPA plak ... hehehehe



Hope korang semua Sihat Walfiat okey :)








Actually kan dalam masa Dua hari nie I jumpa kawan-kawan Sekolah Rendah I tau !
Terasa rindu plak kat dorang ..
Banyak kenangan masa dulu kala ..
Sekarang semua dah lain !
Lagi cantik :D





Jealous I ! 
sobsobsob :)









Hopefully one day leh hang out sama-sama..
dengar cite-cite terbaru dorang !
Kalau boleh nak jumpa yang lain lagi !
Nie baru dua orang yang jumpa..
Dah rasa rindu kat semua !
kalau boleh nak jumpa yang LELAKI ! hehehee
*demand plak Cik Umie nie yea .. hahahahaa








Ehh Ehh lupa nak bagitau kat mane I jumpa dorang ..
I jumpa kat FACEBOOK !
weeeeee :D
Even FB sekarang nie dah macam pape kan but still masih berguna
sebabnya boleh jumpa kawan-kawan yang lama tak jumpa kan?













Jumpa lagi !











No comments: