Oct 17, 2011

Credit to Lyssa Faizureen



Assalamualaikum dan Selamat Petang,









Tadi duk godek-godek dashboard ternampak pasal ni ha !
Yeayy yeayy ada orang nak bagi doodle free lah !
I memang pantang benda-benda free nie jadi 'perak' sikit (guna loghat orang perak yea)
hehehehehe ...









Comel tau doodle yang Adik Lyssa nie nak bagi
Jealous I tengok orang yang sungguh kreatif macam Adik Lyssa nie






I ciplak yang nie ha warna pink 
of cos alala gegurl gitu!  
Even I ciplak I bagitau dia okey bukan main curi jer tau !

 

Amacam comel tak doodle yang Adik Lyssa nie bagi ?
Comel Kan ...! ^^
Thanx yea Lyssa :D










Kalau u all nak jugak 










Jumpa Lagi !