Sep 6, 2011

Penat-penat aku buat kau boleh error plak !



Assalamualaikum dan Selamat Pagi



















I nak ngadu sikit pasal something kat u all nie
Ish.... pagi-pagi lagi dah buat I marah-marah taw !!

*Abis berkedut muka I ..sobsobsob











Actually macam nie I kan penah gtau yang I bakal GRADUATION kan ?
Bukan I nak marah pasal event tu ..
Tapi I marah pasal benda alah nie ..
SISTEM tuuuutttttttt
 
*terpaksa dirahsiakan atas sebab-sebab tertentu .. lalalalaa













Disebabkan I nak GRAD bulan depan I diwajibkan untuk isi ONLINE
soal selidik kat SISTEM tuuuutttt tu
Tapi masalahnye asal I buat sistem error la bagai 
dah I buat separuh pastu ERROR terkandas di tengah jalan !
I kena START balik dari awal .. mana tak hangin !
 
 
 
aissshhh menguji kesabaran I betul lah !
 
 
 
kalau da satu part je tak pe la ini banyak part kena isi 
memang la just BOLD je markah 1 sampai 5 tak susah mane pun
yang susahnye bila dah kena ulang dua tiga kali
kalau nak kata sebab TENET lembab tak rasanye on9 benda laen laju kemain ..
dah DUA hari I buat sama je









SABAR SABAR SABAR yea Cik Umie









Kalau nak suruh orang buat soal selidik tu cuba bagi upgrade sikit SISTEM tu
jangan la susahkan orang kena buat dua tiga kali
Bukannyer I nak complain sangat pasal benda alah tu tapi I nie cepat boring kalau kena buat dua tiga kali 
seyes I tak tipu I ngaku nie .. lalalalala 
*sempat lagi yea Cik Umie oiii












Dah la tak nak dah marah-marah nanti cepat TUA !
ha tengok dah mula berkedut tu Cik Umie oiii
sobsobsob











Jumpa Lagi !
















No comments: