Sep 29, 2011

Heeee stressed !



Assalamualaikum dan Selamat Petang,









Nak menjerit dalam hati...
Arrrrgggghhhhh I stressed..sobsobsob T__T
Hmm disaat I nak tulis Entry nie timbul seribu kekesalan .. sobsobsob
Nie semua berpunca dari tempat keje I yang baru
Bukannya I tak nak bersyukur I dapat keje nie tapi betul lah orang cakap kalau tak serasi ngan jiwa mesti tak best keje tu kan ?
So baru sekarang I rasa kekesalan tu .. sobsobsob T__T







Actually, masa interview hari tu lgi pegawai yang duk
interview I tu cakap lau I keje gak dalam bidang sekarang nie nt I akan rasa kesenangan .. 
tak berbaloi belajar tinggi-tinggi amik jurusan AKAUN plak tu pastu keje kat tempat sekarang nie..
sobsobsob T__T
Bagi I bukan tak berbaloi coz dah rezeki I tapi memang tak kena ngan JIWA I langsung !





I really2 love Account
I love to play with number 






Tapi sekarang ? 
Memang I rasa kesenangan yang teramat sangat 
Tak rasa mencabar langsung .. sobsobsob T__T
Tambah-tambah lagi dengan ENVIRONMENT kat sini
Hari-hari I dengar orang mengumpat la bergosip la..
Tension Tension Tension .. sobsobsob






Hopefully I dapat keje baru yang I baru Apply tu..
Amin :)
Doakan I skali yea :)
Thank You ! :)






Jumpa Lagi !











8 comments:

azam said...

selamat berjaya ok

u.m.i.e said...

@azamtenkiu :)

Kazman & Sue said...

amin... semoga doa di jumaat ni ada kemambulannyaa...

u.m.i.e said...

@Kazmanamin .. tq:)

penyisir rambut said...

ko kje ape umie???
syok nye...

.......mLe nk MgOmeL....... said...

umie.....sbar la eh...
xpe...wt smntra ni than je kje c2...
nnti dpt pluang kje tmpat len resign la eh...
BTW.....comey la page ni...hehe =)

u.m.i.e said...

@penyisir rambut aku keje kat pejabat tanah .. huhu . seyes boring !

u.m.i.e said...

@.......mLe nk MgOmeL....... tenkiu .. :) mmg tgh cari keje lain nie :)