Sep 28, 2011

Empat Orang Tercedera ..!!



Assalamualaikum Semua,






Pagi nie ramai yang kecoh-kecoh pasal Letupan di Empire Shopping Galery di Subang
Agak teruk juga la kesan letupan tu..





hey u !
bukannye ada orang duk pi gatal nak letupkan shopping gallery tu taw..
Ianya berpunca dari kebocoran gas dalam bangunan tu ..
Dan dilaporkan terdapat empat orang yang tercedera disebabkan oleh letupan tersebut ..




Jom usha picture yang I copy dari The Star Online






credit to : The Star Online 








Jumpa Lagi !










2 comments:

sue zainun said...

terkezhut dgr brita ni.dgr tu pon sb balik umah jap.isshhh sib baik cedera je.

u.m.i.e said...

@sue zainun 2la .. tgk gambar pun dah tau teruk ..