Aug 23, 2011

Pengsan lapanpuluhlapan saat ...



Assalamualaikum Semua,
















Yeayyy Yeayyy Yeayyy 
Sukanya Sukanya!















Nak tau tak pasai pa cheq hati gumbira sesangat nie ..lalalalala
hati I berbunga-bunga bak bunga SAKURA
*habaq mai la cepat Cik Umie oiiiii tak payah nak bermadah-madah la.. yuhuuuu














Okey Okey !
Buka-buka dashboard je I ternampak da satu KOMEN nie ...
So, I g usha-usha dulu tengok sape yang KOMEN ..
Alangkah terkejut berok I tengok nama yang tertera plus nak pengsan lapanpuluhlapan saat !
*comel tak ayat I .. hehehee.. biasal bila datang gediknyerr












Si gadis Comel nie yang Komen

|
|

|

|

|

|

|

V





Dapat kiss lagi tu .. hehehehe
THANK NISA ^-^




Korang ada ker ? lalalalala
Okey-okey sorie bukan nak berlagak tapi dah terlebih excited .. hehehehe











Actually before nie I penah post something pasal NISA ..
 Nak baca KAT SINI !








Seriously :)
I tak sangka plak yang NISA akan baca and tak sangka gak dia akan komen
I memang nak post sangat pasal NISA masa tu sebab memang dah addicted sangat :)
Tak tahu la camne NISA leh tau pasal post nie .. hehehe
Dan tiba-tiba tadi ada plak KOMEN dari NISA
Ya Allah hanya Engkau je tahu betapa gumbiranya hati ini ..^-^
*blushing 












I bukan nak berlagak ke hape ke ..
Tapi tak salah kan kalau I nak kongsi sedikit kegembiraan I kat korang
Hope korang tak salah sangka okey ?












I will always support you NISA
May ALLAH always blessed on you :)



























2 comments:

farah hanim said...

hehe
wahh kak nisa comnt
hehe ^^

u.m.i.e said...

hehe yup :)