Aug 19, 2011

Ish xpatut betul la !



Assalamualaikum Semua,













Arinie I tertanya-tanya I da wat salah ke kat DIA ?
Rasanya cam tak penah pun .
Sebabnya I jarang bercakap ngan DIA 
Duduk pun jauh memang susah la nak bersembang
Ish pelik la ... sobsobsob 











Tak patut plak I rasa nak cita kat u all
Tapi masalahnya hati I tak tenteram taw .
huyooo sempoi tak ayat Cik Umie  :)









I ngah sedih nie jahat taw gelak kan I
takpetakpe tak mo kawan
sobsobsob :(









Actually pagi tadi da something yang berlaku kat I kat tempat keja
I memang rasa I tak penah wat salah kat DIA
Tapi kenapa DIA jadi camtu yea? 
ish timbul kemusykilan la !!












Memang la ape yang DIA wat tak besar mane pun 
Tapi I rasa cam tak patut plak..
bayangkan bila u all tanya kat seseorang tapi dia buat dono jer 
ape perasaan u all ?
Mesti rasa pelik kan sedangkan u all tak penah duk sembang2 sangat ngan dia
So, sekarang nie I tengah tertanya-tanya kenapa kenapa kenapa











I just tanya ada orang  duduk ke kat sebelah kerusi DIA
I siap sebut nama DIA lagi tau lain la lau I tak SEBUT !
Geram geram geram
Pastu kawan sebelah DIA yang tolong jawabkan











Disebabkan I BUDAK BARU kat sini
So, I pendamkan je la
Tengok la sampai bila DIA nak jadi macam tu





Redha je la yea Cik Umie
Chill Chill Chill :)











Thanx Sudi Baca :)


















3 comments:

penyisir rambut said...

laki ke pompuan?

::budak:: said...

sape DIA tu? haha..kot2 dia segan nak jawab, takpun takot emas dlm mulut jatuh :)

u.m.i.e said...

DIA tu seorang perempuan ..