Aug 26, 2011

Intai-intai Kenangan Lama


Assalamualaikum dan Selamat Petang !














Terasa bersemangat sangat harinie sebab hari terakhir bekerja minggu nie !
yahooooo ^-^


*Awal-awal dah kecoh la Cik Umie nie..habaq mai hang cuti bapa lama minggu depan ?
sobsobsob tiga hari jer ..:(
ha padan muka sapa suh tak apply cuti !


ok fine !
I tak kesah pun la asalkan dapat cuti tiga hari pun jadi la .



















Hoooiiiiii cuti I tuu takde kena mengena ngan tajuk I kat atas tuu laaaa
jangan nak excited ambil kisah sangat baca yang atas tuh ..
lalalalalala






Actually kan
|

|

|

|

|

|

V

 dua tiga hari nie bila I buka lappy kesayangan I tu
First thing yang I akan buat adalah masukkan pasaword .. ahakz ..lalalala
Of cos la kalau tak sampai bila I tak dapat nengok isi dalam lappy I tu kan ?
lau setuju angkat kaki tangan  ..  ;)












Yela yela straight to the point okey
I rindu giler kat kenangan masa belajar dulu kat UUM
Setiap semester mesti ada gambar kenangan I ngan kawan-kawan
memang seronok masa time belajar
walaupun stress ngan assignment presentation tapi kawan-kawan merupakan pengubat masa tu ..
Friend is the best medicine when we got problems right ? 












I akan tengok satu satu gambar dalam folder gambar I tu
seriously rindu sangat-sangat !
Setiap semester banyak betul aktiviti kami ..
hangout lah , join aktiviti lah, 
g ronda-ronda satu UUM tengok berok ngan ungka melompat-lompat !
ada yang berlari bila dikejar monyet-monyet nakal tu 
hahahaha lawak sungguh masa tu :)


arrgghhh rindunya semua tu ..sobsobsob :(














Tapi,
sekarang bila dah kerja semua berubah
takde dah kenangan macam tu lagi 
nak jumpa pun susah semua duk jauh-jauh ..sobsobsob
takde dah gambar-gambar baru yang hanya tinggal gambar kenangan 










Walaupun tinggal kenangan hubungan kami tetap kukuh !
Kami sentiasa contact satu sama lain
Ape yang penting mesti kena selalu mengingati kan ?
kalau tak sampai ke tua la hubungan akan kekal sebagai kenangan je macam gambar-gambar tu
sobsobsob
Dah tak nak cite dah nanti nanges .. sobsobsob..






















nota kaki : mood nak raya tak datang lagi ..


2 comments:

::budak:: said...

dah2, jgn nanges..nanti banjir lappy tu..hehe..xpe masih sempat cr mood raye tu :)

sifu im said...

kenanganku..kepada mu ~