Jun 6, 2011

Sengal lah depa berdua nie !



Assalamualaikum Semua,
















Nak baca Something tak?
Memang Sengal Lah Dorang nie !
Hahahahahaha












DIALOG DUA HANTU JEMBALANG ! 




Tersebutlah kisah dua orang hantu. Mereka ni baru bertemu lalu mereka pun berborak la untuk mengisi masa lapang kehidupan mereka sebagai hantu. Sepanjang perbualan mereka, Hantu B ni tak habis-habis menggigil. Lalu, Hantu A yang kehairanan ni pun bertanya,


"Apsal kau ni asyik menggigil je?"



"Oh..cara aku mati dulu teruk..aku mati dalam peti ais...sejuk!!" Jawab Hantu B sambil menggigil lagi.



"Ooo..kesian... aku dulu mati sebab heart attack." Kata Hantu A ramah.



"Kau memang sakit jantung kronik ye? Apsal ko tak gi buat operation? Kalau tak, sure kau tengah lepak-lepak ngan family kau sekarang." Balas Hantu B.



"Dah,aku dah buat dah !In fact mase aku mati tu, aku in recovery. Panjang ceritanya..." jawab Hantu A sayu.



"Ceritala sikit..Sambil-sambil lepak nih.."



"Camni..Aku syak isteri aku main kayu tiga ngan aku. So this one day, aku ingat nak perangkap la isteri aku..Aku pura-pura gi keje tapi actually aku park keta aku kat simpang hujung umah aku je. Seperti yang aku syak, masuk sebuah keta kat carpark umah aku. Aku rilex dulu sebab nak carik mase sesuai tangkap diorang."



"So, ko dapatla tangkap diorang?" tanya Hantu B penuh minat.



"Tak. Aku cume jumpe isteri aku je kat dalam bilik. Yang aku heran, mase aku masuk umah tu, aku nampak ade kasut laki kat pintu umah aku. Aku tanye isteri aku tapi die takmo jawab. So aku pun lari-lari sekeliling umah aku nak carik jantan tuh. Abis sume bilik aku carik tapi takde pun.. Last-last, sebab aku penat sangat berlari carik jantan tuh, aku pun jatuh pengsan sebab heart attack. And aku tak sangka aku mati lak..." kata Hantu A mengakhiri ceritanya dengan kesedihan.



Hantu B terdiam mendengarkan cerita Hantu A. Selepas beberapa ketika, Hantu B berkata,



"Kenapa kau tak check kat dalam peti sejuk? Kalau kau check kat situ, sure kita berdua still 
HIDUP !














Wuahahahaha
Korang Paham tak ?










La tak kan kot ?
Ish .. Ish.. Ish..
Maksudnyer Si Hantu B tu La scandal Isteri Hantu A tuh !









Bila petang - petang cam nie lah kojenyer !
Xde koje namanyer ! 
hahahahahaha






Buhsan ! 





Okey Bai ~~


No comments: