Jun 20, 2011

Finally abis jugak !



Assalamualaikum Semua,








Hooreeyyyy
Syukur Alhamdulillah
Arinie abis praktikal !
*muka bersinar-sinar xsabar tunggu pukul 530 !
^-^










Tapi kan,












Disebabkan ai nie pekerja yang Rajin..!
Buweekkk
 (keje duk online je hupdate FB lah hupdate Belog la celah mane datang Rajin nyer !)
hehehehehe
Okey okey xmo lah marah marah
^-^






Yang sebetulnyer disebabkan keje yang berlambak tak siap lagi 
terpaksa la ai sambung sampai ujumg bulan nie..
uhukz :(
TERPAKSA OKEH !








Tapi tak kesah sangat sebenarnye cuma tengah pikir bila masa nak wat report praktikal nie
Next week dah nak pegi anto kt UUM 
limapuluh page plak tu kena buat
aiyoooo
uhukz










Sempat kah ?



RISAU NYERRRR ....












Doakan ai sempat siap kan yea :)
















4 comments:

azam said...

hehehe.....best la,
kerja dalam alam pekerjaan sebenar tak pernah habis....hehehe
selamat ke alam pekerjaan ye nanti

u.m.i.e said...

huhu taw xpe .. tambah tambah lagi dalam bidang akaun nie.. pening pale jer .. huhu..
tenkiu :)

Fad said...

salam perkenalan..follow awk ea..blh kan...:):)

u.m.i.e said...

dialu-alukan :)