Apr 26, 2011

☂ BEN CARI BLOG BARU LAH ☂


hyep2 korang !
ape cite ?
ada chat ka ?




mst lah u olz chat kan !
law x cam mne plak u olz blh baca BLOG ai yg buruk 
(CANTIK LAH♡ nie
hehehehe 
(perasan noh Cik Umie)



okeh go 2 MY destination ok ?


tadi ai da buka blog BRO NIE :)
ternampak la pasal nie ha !



so,
ai terpikir sebentar
33 saat !


ok dah bis pikir !
kembali kepada alam yang nyata ..
◕‿◕



(poyo skemanyer CIK UMIE oii!)
lalalalala



TEKAN LA CNIE TUK LEBIH LANJUT..
CEPAT CEPAT 
◕‿◕

dan syarat2 nyer adalah seperti berikut ,


Untuk join , mudah jer ..Untuk join ,


image 

❤Letak header ni  sebab tanda rasmi penyertaan korang ..
❤Tajuk Diberi : BEN CARI BLOG BARU LAH dan linkkan kepada entri ini ..
❤Dan yang paling wajib tulis yer...  5 blog baru yang korang suka dan 
5 blog lama yang korang suka jugak .. Senang jer kan ?



bila dah siap paste kan URL u olz kat kotak komen Abg Ben 2 ok 
nak taw link dy leh tekan gambar Abg Ben yg paling atas 2 


okey ,

header ai dah letak kan ?


tajuk pun dah sama ..


sekarang kena tulis nie plak ,


5 blog baru yang ai suka



5 blog lama yang ai sentiasa terjah

 ♡ FR
♡ Abg Ben






okey dah siap ! 
hmm rasanyer cam dah lambat tapi xpe nak antar gak xkira !
uhukz~




k la bai

4 comments:

Kian Fai said...

that is your blogger of the year? :D

u.m.i.e said...

no komen . hehe :)

Izyan Masri said...

FATIN LIYANA PUNYA BELOG MEMANG BEST ! THANKS FOLLOW YE SAYANGG ^^

u.m.i.e said...

yup2 ai sokong :) hehe

almost welcome darl :)